Studygo.hu

 

Nemzetközi oktatásszervezés és vízumügyintézésTöbb, mint 17 éves tapasztalatunk a vízumügyintézésben azt mutatja, hogy sajnos 

édeskevés bárminemű akkreditáció, és iskolai végzettség, ha nem megfelelő ügyintézés és gyakorlat van a háttérben.

Az elmúlt évek során láttunk már feltörekvő ifjú titánokat elbukni mind a nagyszabású tervek előkészítésénél, mind a vízumbeadásnál, mind pedig a kiérkezés után.

Nem jelent garanciát az, ha valaki szakembernek mondja magát egy ilyen sokrétű ügyintézés folyamán akkor, ha nincs mögötte megfelelő tapasztalat.

Megtanultuk azt is, hogy a legjobb, ha mindenki a saját szakterületét látja el nem kis rutinnal. (Ahogy nagymamám mondta:  - nem lehet egy hátsóval több lovat megülni)

Ezért az évek folyamán kiválasztottuk azokat a szakembereket, akik megfelelő és szükséges akkreditáció mellett bőséges tapasztalattal rendelkeznek. Egymás közti szerződéseink biztosítják ügyfeleink számára, hogy érdekeiket a legmagasabb szinten képviseltethessék. Ebben az esetben ugyanis több cég érdeke, hogy hírnevén egy ügyfél esetében se essen csorba...

Az elmúlt években túl a több, mint 1200 (többnyire ausztrál) vízumon bizton kijelenthetjük, hogy Magyarországról több vízumot nálunk senki nem csinált eddig sikerrel! Mindezeket természetesen bizonyítani is tudjuk!

Biztosak vagyunk sikerességünkben ezért a vízum beadása előtt díjmentes tanácsadást biztosítunk valamint a teljes ügyintézés is díj- és kötelezettségmentes.

Ezen kívül bevándorlás-előkészítés és ennek tanácsadása is díjmentes nálunk is és egyes partnerintézetünknél is.

Minden kedves leendő ügyfelünket nagy szeretettel várunk egy habos kávéval/kakaóval irodánkban, hogy személyesen is meggyőződhessen felkészültségünkről, naprakészségünkről.


Rohanó világ!


Felgyorsult tempóban változó világunk nálunk is új megoldásokat követelt...

Amíg 17 éve minden ügyféllel személyes találkozás során ismertük meg az igényeket, addig ma már a nálunk jelentkezők több, mint 50%-val nem is találkozunk, hanem online ügyintézés során küldjük az elkészült vízumokat. 

És ez a szám csak egyre növekszik... Bár én inkább híve vagyok a "hagyományos" (személyes) kontaktálásnak, azt el kell fogadnom, hogy online tempóban némiképp felgyorsult és nem utolsósorban kényelmesebb munkamorál nekem is tetszik.

 

Jelenleg 4 munkatársunk van, akik valamennyien otthonról dolgoznak és csak szükség esetén jönnek be az irodába egy-egy eset kedvéért.

Így az otthonom már csak "pizsamás office" de azért a belvárosban a Fasor irodaházban várom ügyfeleimet akkor is, ha személyesen szeretnének velem egy kávét meginni.


Garanciát vállalunk az ausztrál vízum sikerességére, ezért ha a tanulóvízum kérelmedet a mi hibánkból mégis elutasítja az Ausztrál Nagykövetség, MI FIZETÜNK Neked!


Várunk szeretettel:

Steff Kriszta

2018 január 3.