Studygo.hu

Menü

Horján család-MelbourneSziasztok Kriszta, 


Udvozletunket kuldjuk Melbournebol. Fantasztikus varos, fantasztikus emberekkel. Mindenki nagyon kedves es segitokesz. Nagyon koszonjuk, hogy itt lehetunk, hatalmas reszetek volt benne! Koszonjuk, hogy ilyen gyorsan, alig ket het alatt elinteztetek az iskolat es a vizumot.


Par szo a varosrol, az ittletrol:


Az iskolaba ket napot kell jarnom egy heten. Kedden 1.30-tol 7.30-ig es szerdan 9-tol 4.30-ig. Az elso szemeszterben 4 tantargyam van, tehat juniusban 4 vizsgam lesz aztan juliusban indulhat a kovetkezo szemeszter. Az egyetlen dolog ami nem tetszik az iskolaban, hogy allandoan megy a legkondi es borzasztoan fazom.


A kozlekedes nagyon utasbarat, bar a magyarbol jot utazonak egy kicsit draga, de magas szinvonalu szolgaltatast nyujtanak a penzunkert. A keruletunkbol 35-40 perc alatt bent vagyok az iskolanal, a vonat aluljarobol az iskola kapujaval szemben jovok fel.


Az emberek varazslatosak! A bankban amkor bankszamlat nyitottunk, a fiatalember amikor megtuda, hogy ujak vagyunk es most erkeztunk, a hivatalos dolgok utan kijott utanunk a bankfiokbol es megkerdezte tud-e meg valamiben segiteni, tudjuk-e hol lehet bevasarolni, ismerjuk-e a fontos telefonszamokat, hol van korhaz vagy orvos.Es ha valamiben segitsegre szorulunk – nem csak bank ugyben – keressuk meg nyugodtan, es segit, amiben csak tud. Nem gyoztunk csodalkozni.


Szoval osszessegeben megallapithatjuk, hogy jo helyen vagyunk 


Koszonunk meg egyszer mindent, a sok segitseget, a biztatast.


Puszi


Horjan csalad, Pisti, Zsofi es Ildi :D