Studygo.hu

Menü

Eszter - LondonLondonról....  

Augusztusban 3 felejthetetlen hetet töltöttem Londonban, a ti szervezéseteknek köszönhetően! Ez előtt soha nem voltam Londonban, sem teljesen egyedül külföldön, ezért egy kicsit féltem is... De már rögtön az elején rengeteg barátot szereztem, akik hasonló helyzetben voltak velem. Éjjel-nappal csak a várost jártuk, leszámítva persze a tanulást a nyelvsuliban.


Viszont ott még a sulit is élveztem. Délelőtti és délutáni óráim is voltak egyaránt. Délelőtt ment a kemény tanulás, a délután pedig családias, laza hangulatban telt. Az iskola minden hétvégén (sőt néha hétköznapokon is) szervezett programokat, és így eljutottam a városon kívül több helyre is, például: Greenwich-be.


A szállásom Spanyol nővéreknél volt, ahol szintén nagyon jó kapcsolatot alakítottam ki az ottani "lakótársakkal".


Az olasz, spanyol, cseh, svájci, német, japán, török (és sorolhatnám, milyen nemzetiségű) barátaimmal London legtöbb nevezetességét, és múzeumát meglátogattunk, és különleges helyeket fedeztünk fel. A tanulás és a városnéző séták mellett a jó kis teázások-kávézások, különböző gasztronómiai ínyencségek kóstolása, nagy shoppingolások, és a szórakozás sem maradt ki!


Nagyon sokszor eszembe jut, hogy milyen jó volt, és az biztos, hogy ez a 3 hét életem egyik legcsodálatosabb emlékeként marad meg:) Ezért köszönet többek között a Studygo-nak is!

További jó munkát!

Eszter