Studygo.hu

Friss cikkek

Munka Új Zélandon!

2016. November 04.

2014-től a magyarok számára is elérhetővé vált Új Zélandon a Work and Holiday vízum. Persze vannak korlátai, de kiváló lehetőség arra, hogy nyaralásunkat egy éven keresztül megfinanszírozhassuk magunknak úgy, hogy akár pár hétre még a környező országok valamelyikére pl. Fidjire vagy akár Ausztráliába is ellátogathassunk. 

A vízumot igényelni online lehet, és mivel a kvóta igen karcsú (100 fő) gyakorlatilag azonnal elkél az összes hely, ezért érdemes résen lenni és beállítani az órákat. Az első 100 jelentkező -aki megfelel a feltételeknek- fogja megkapni a vízumot.

A feltételek:

  • 18-35 éves életkor a jelentkezés pillanatában
  • egy éves időintervallumra szól 
Számos alkalom van arra, hogy munkát találjanak a kiérkező fiatalok, hiszen az ország nagyban termel exportra is idényjellegű zöldség-gyümölcsöket és hatalmas az állattenyésztési szektor is. Ritkábban látunk arra példát, hogy valaki irodai munkát kap, de ez sem lehetetlen. Városokban előtérben vannak a vendéglátói munkák, de diákjaink közül akadt már, aki gyermekfelügyeletet tudott vállalni.

A minimálbér nagyjából 15 dollár, de a krízishelyzetekben lévő mezőgazdaságban akár ennek a dupláját is megkeresheti aki ügyesen tud dolgozni. 
Lenti linkeken megtaláljátok az országos kiírást is, hogy hol milyen munkák vannak éppen, illetve szállásra és ellátásra vonatkozó oldalakat is csatoltam a teljes képhez.


 

 Nyelvtanulás, diplomaszerzés, kaland, munka, letelepedés. 
Irány a világ! Irány Új Zéland!

StudyGO

Összes cikk megtekintése