Studygo.hu

Menü

Anita-PerthÜdvözletem küldöm innen a nagyon messziből. Ausztrália gyönyörű. Csak egy hete érkeztem, de máris beleszerettem. Az emberek tényleg nagyon segítőkészek és beszédesek. Úgy érzem az angolom is napról napra fejlődik.  


A suli nagyon jó. A tanárok nagyon kedvesek és eszméletlen milyen nagy lelkesedéssel adják át az anyagot. Képzeld, kaptam egy hónap nappali képzést "ajándékba", mert féltettek a késői hazajárástól. (elég messze lakom a sulitól, kb. 1 óra-hatalmas távolságok vannak) Hihetetlen. sokszor rákérdeztem,hogy akkor tényleg ajándék, mert nem akartam elhinni.


Tényleg igaz, hogy itt mindenki nyugodtabb. Perth is inkább hasonlít egy Debrecen vagy Szeged szintű városhoz,mint egy 1,5 milliós Pesthez. Nem hinném el ha nem látnám. Gyönyörű parkok vannak, sok papagájjal. Kengurut még sajna nem láttam, de rajta vagyok az ügyön. Elég sokat esik az eső,de azt mondják, hogy lassan jobb lesz. Olyan mint nálunk a tavasz....


Szeretnék minden segítséget megköszönni! Azt hiszem szerencsés vagyok, hogy most itt lehetek. Eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. Kezdem megszokni az itteni életet és élvezem minden pillanatát.... már csak Pityu hiányzik a tökéletességhez. :)


Majd még jelentkezem!


Üdv, Anita Perth-ből

kivándorlás ausztráliába